La liceul din Sculeni continuă reparaţiile

Deşi clopoţelul a vestit începerea anului şcolar, la liceul din localitate lucrările de reparaţie continuă. Sala de sport va căpăta o înfăţişare nouă,modernă , geamurile vor fi schimbate, iar podeaua reparată capital. Conform ordinului ministerului, până la 1 octombrie se admite să fie prelungite lucrările de reparaţie-construcţie în sălile de sport.

La liceu anul 2012 a fost rodnic. Au câştigat două proiecte, finanţate de FISM şi PNUD. Aşadar, au fost schimbate toate geamurile din blocul de studii, cantină. Totodată şi blocurile sanitare din clădire vor începe în sfârşit să-şi aibă rostul. „Deşi au fost prevăzute odată cu construcţia clădirii liceului, blocurile sanitare niciodată nu au funcţionat”, spune primarul Vasile Casian. Costul lucrărilor depăşeşte 1 milion de lei, însă în opinia primarului antreprenorul care a câştigat licitaţia tergiversează reparaţiile. Chiar şi începerea lucrărilor a întârziat cu o lună. Dânsul accentuează, că aşa se întâmplă atunci când câştigătorii licitaţiilor sunt cei care prezintă oferta preţului cel mic, însă şi pregătirea lor este la fel de neînsemnată.
Un alt proiect va începe să se contureze în luna octombrie şi se referă la construcţia unei centrale termice pe biomasă. Costul lucrărilor depăşeşte 1 milion de lei. Deocamdată, în sezonul rece din anul acesta vor continua să  încălzească instituţia cu cărbuni.

sursa: unghiul.info

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s