Doi frați au fost loviți de un automobil.

A tamponat doi pietoni odată şi a părăsit locul faptei. Acesta este bilanţul înfiorător al unui accident care s-a produs în noaptea de 2 spre 3 martie, curent, pe drumul din centrul satului Sculeni, Ungheni.

Potrivit datelor oferite pentru ”Expresul” de către Andrei Costenco, inspector procedură contravenţională a secţiei Poliţie Rutieră Ungheni, tragedia s-a întîmplat în jurul orei 00:30. Automobilul de marca Dacia Logan, de culoare roşie, deplasîndu-se cu viteză pe traseul central din satul Sculeni a tamponat fraţii Alexandru şi Marcel Litovcenco în vîrstă de 27 de ani şi respectiv 35 de ani, şi a părăsit locul accidentului. În urma impactului fratele mai mic a decedat pe loc, iar al doilea a fost transportat la Spitalul raional Ungheni.

Andrei Costenco ne-a mai comunicat că în urma măsurilor operative ce au fost întreprinse de oamenii legii atît automobilul cît şi făptaşul a fost identificat. ”La volanul automobilului în cauză era un consătean de-al victimelor, în vîrstă de 23 de ani, care la moment se află în căutare”, a mai specificat poliţistul rutier.

Sursa: www.expresul.com

Reclame