Moș Crăciun la Domiciliu – REZULTATE

IMG-90Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Tinerii Activiști din satul Sculeni au realizat o campanie intitulată Moș Crăciun la Domiciliu. Activitatea a constat într-un act de caritate, în care Moș Crăciun și Crăciunița au vizitat atât copii din familii nevoiașe, cât și pe ceilalti copii. Din donațiile populației, agenților economici și Primăriei Sculeni au fost realizate circa 60 de pachete cu dulciuri și circa 40 de pachete de haine, jucării, rechizite si alte utilități.

Activitatea voluntarilor Moșului a debutat în satul Blindește, Moșul și Crăciunița fiind prezenți la festivitățile dedicate sărbătorilor de iarnă la grădița și școala primară din localitate. După aceasta în seara de revelion cei doi Moși Crăciuni și Crăciunițele lor au vizitat circa 30 de familii. Pe data de 2 ianuarie voluntarii Moșului, cu sprijinul d-lui Oleg Onufriev (lucuitor al satului Stolniceni), am vizitat 15 copii nevoiași din satele Cioropcani și Stolniceni. La data de 5 ianuarie, Moș Craciun și Craciuniuța au vizitat circa 40 de copii nevoiași și 3 bătrîni aflați în dificultate.

Aducem sicere mulțumiri pentru sprijinul acordat de Primăria satului Sculeni, agenților economici din locatilate: Granciuc Andrei, Radu Andrei, Jitariuc Iura, Călin Ricu, Țugulianu Alexei, Liza Gheorghe; Cotruță Sergiu – fotograf, d-lui Onufriev Oleg, tuturor celor care au făcut donații, celor care au apelat la serviciile campaniei și celor care au facilitat ca activitatea să aiba un succes.
Mulțumiri deosebite aducem voluntarilor care au fost implicați în activitate, a căror misiune nu a fost deloc ușoară, și încurajăm și sprijinim tinerii șă se implice în activități de voluntariat.

Dacă doriți mai multe informații despre diverse activități de voluntariat la care puteți perticipa nu ezitați să ne contactați: sculeni_web@yahoo.com și https://www.facebook.com/sculeni .

 

Reclame