Mos Craciun la Domiciliu – editia 2016

Ai sansa să schimbi Sarbatorile de iarna in ceva mai bun pentru copiii tai si pentru copiii care nu sunt vizitati de Mos Craciun! Asociatia Obsteasca ”IEDERA-S”  din satul Sculeni anunta al treilea an consecutiv lansarea campaniei  de sarbatori: „Mos Craciun la Domiciliu”. Campania consta într-un act de caritate care are drept scop sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna si pe fetele copiilor din familii social-vulnerabile.

Familiile care doresc ca Mos Craciun si  Craciunita (Alba ca Zapada) sa le viziteze copiii în seara de revelion, vor pregati (procura) un cadou pe care doresc sa-l acordam copiilor lor. Actul de caritate se rezuma din ideea ca acest servici nu v-a fi platit, celor ce îl înfaptuiesc, ci am dori ca familiile (dupa puteri, considerente proprii) sa adune (formeze) un colet, care va include: jucarii, haine, rechizite, dulciuri, alte obiecte utile si de care dumeavoastra nu mai aveti nevoie. Lucrurile adunate vor fi daruite de voluntarii lui Mos Craciun copiilor din familii cu oportunitaţi reduse, mentionam ca în cazul în care aveti ceva preferinte proprii, cerinte suplimentare personale, acestea vor fi luate în consideratie de voluntarii organizatori.
Am ramas multumiti, drept organizatori, de Campania lansata în ajunul anilor precedenti. Ne-am bucurat de receptivitatea de care ati dat dovada anul trecut, datorita eforturilor dumneavoastra, a primariei Sculeni, dar si a voluntarilor, am adus un zâmbet pe fetele a circa 7 familii numeroase din satele Sculeni, Florești, Cioropcani si Stolniceni. Tindem sa formam o traditie a comunei prin Campania ”Mos Craciun la domiciliu”, de aceea venim din nou cu acelasi apel catre dumneavoastra. O sa fim bucurosi daca veti fi la fel de receptivi si în ajunul anului 2016, caci exemplul nostru a fost preluat de mai multe localitatie din tara, astfel anul acesta sunt organizate activitati similare si in alte localitati. Succesul nostru se datoreaza spiritului civic activ, grijei fata de cei nevoiasi si desigur parteneriatului pe care l-am creat cu primaria comunei Sculeni, dar si diversi agenti economici.
Orice donatie care poate sa aduca zimbete pe fetele copiilor dezavantajati este binevenita, pentru mai multe detalii despre cum puteti face aceasta donatie, le puteti primi contactîndu-ne.
Mai multe detalii despre cum poate fi sacul Mosului umplut le puteti obtine contactîndu-ne la numarul de telefon 023663752 si 060198225 – Victoria Tamazlîcari si la adresa de e-mail: sculeni_web@yahoo.com. și victoria.tamazlicari@mail.ru

Reclame