Mos Craciun la Domiciliu – editia a 4-a 2017

15282073_704996959650926_311857250_nAsociatia Obsteasca ”IEDERA-S” din satul Sculeni anunta a patra editie de lansare a campaniei de sarbatori: „Mos Craciun la Domiciliu”.Voluntarii iti ofera sansa sa schimbi sarbatorile de iarna in ceva mai bun pentru copiii tai si pentru copiii care nu sunt vizitati de Mos Craciun! Campania consta intr-un act de caritate care are drept scop sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna si pe fetele copiilor din familii social-vulnerabile.
Familiile care doresc ca Mos Craciun si Craciunita sa le viziteze copiii in seara de revelion, vor pregati (procura) un cadou pe care doresc sa-l acordam copiilor lor.

Actul de caritate se rezuma din ideea ca acest servici nu v-a fi platit, celor ce il infaptuiesc, ci am dori ca familiile (dupa puteri, considerente proprii) sa adune (formeze) un colet, care va include: jucarii, haine, rechizite, dulciuri, alte obiecte utile si de care dumeavoastra nu mai aveti nevoie. Lucrurile adunate vor fi daruite de voluntarii lui Mos Craciun copiilor din familii cu oportunitati reduse, mentionam ca in cazul in care aveti ceva preferinte proprii, cerinte suplimentare personale, acestea vor fi luate in consideratie de voluntarii organizatori.
Am ramas multumiti, drept organizatori, de Campania lansata in ajunul anilor precedenti. Ne-am bucurat de receptivitatea de care ati dat dovada trei ani consecutivi, datorita eforturilor dumneavoastra, a primariei Sculeni, dar si a voluntarilor, am adus un zâmbet pe fetele a circa 120 familii din comuna Sculeni. Tindem sa pastram traditia comunei prin Campania ”Mos Craciun la domiciliu”, de aceea venim din nou cu acelasi apel catre dumneavoastra. O sa fim bucurosi daca veti fi la fel de receptivi si in ajunul anului 2017, caci exemplul nostru a fost preluat de mai multe localitatie din tara, astfel anul acesta sunt organizate activitati similare si in alte localitati. Succesul nostru se datoreaza spiritului civic activ, grijei fata de cei nevoiasi si desigur parteneriatului pe care l-am creat cu primaria comunei Sculeni, dar si diversi agenti economici.
Orice donatie care poate sa aduca zimbete pe fetele copiilor dezavantajati este binevenita, pentru mai multe detalii despre cum puteti face aceasta donatie, le puteti primi contactindu-ne.
Mai multe detalii despre cum poate fi sacul Mosului umplut le puteti obtine contactindu-ne la numarul de telefon 023663752 si 060198225 – Victoria Tamazlicari si la adresa de e-mail: sculeni_web@yahoo.com si victoria.tamazlicari@mail.ru

Reclame